Misja

Misją naszej fundacji jest wspieranie rodziców zastępczych w pełnym wykorzystaniu ich potencjału do opieki nad dziećmi. Rodzic to filar, na którym opiera się dom. Dobrostan dzieci w zasadniczym stopniu zależy od dobrostanu ich opiekunów, a szczęśliwy opiekun zapewnia harmonijny rozwój swojego podopiecznego.

fundacja_porta
 ludzie
 Następujący
Dziś w Porcie świętujemy Pożegnanie. Ten projekt trwał ponad 5 lat. Przyniósł wiele doświadczeń, rozwoju i radości. Także wyzwań, poczucia, ze razem łatwiej pokonywać przeszkody i podejmować wysiłek. Dziękujemy za wsparcie, dobre słowa.
Nasza energia poszła w inną stronę, a my podążamy za nią.
Dziś żegnamy Portę.
I ruszamy dalej w drogę.
#kasiagałązka  #kajakozlowska  #lidianwolisa #fundacjaporta #pozegnanieZ bohaterką wieczoru!  Pani Danuta Ulidowicz wychowała 19 dzieci w czasie swoich 34 lat w wioskach SOS. Gratulujemy i życzymy wszystkiego dobrego!
#wioskisos  #rodzinazastepcza  #rodzicielstwozastępcze ##fundacjaporta #mama #mamazastępcza #lidianwolisa  #kajakozlowskaDziś świętujemy 34 lata pracy mamy SOS. Najdłuższy staż pracy na swiecie!!! Za nami gang z karlinskiej wioski!
#sos #wioskisos #rodzinazastepcza  #mamazastępcza  #rodzicielstwozastępcze  #swietowanie #staz #praca #pasja #milosc #fundacjaporta #karlinWiosna oszalała:))) korzystacie?!
#wiosna #spacer #fundacjaportaNasz nowy sprzęt do nagrywania! A zamiast nagrywać gadałyśmy i robiłyśmy sobie rewolucje w głowie i celach.
Cudowny czas na wagę złota!
#fundacjaporta  #nagrywanie #gadanie #rozmawianie #cele #motywacja #przyjazn #kajakozlowska  #lidianwolisa  #kasiagałązka  #youtube #sprzet #girlpowerDobrych i spokojnych Świąt dla Was!
.
#swieta #odrodzenie #fundacjaporta #zyczenia #wielkanocWspaniałego, pełnego różnorodności, ciepła i miłości Dnia Kobiet dla Was!:)
#dzienkobiet #fundacjaporta  #rodzinazastepcza  #rownosc  #fundacjaporta #kiss #przyjazn #milosc #wiosna #girlpower #siostrzenstwo #wsparcieJest w nich miłość, radość. Jest smutek i gniew. Ćwiczą przyjaźń, ćwiczą rozstania. Ich świat nie różni się od naszego.
Dzieci, nastolatki, ludzie.
#fundacjaporta
 #rodzicielstwozastępcze  #rodzinazastepcza  #nastolatki #dzieci #wychowanie #towarzyszenie #serce #emocje #uczucia #szacunek #moc #czlowiek #gosc #rownosc #godnosc #wyzwaniekfs  #kobiecafotoszkołaW cokolwiek wierzysz, bądź nie... Nad Tobą coś jest, zaufaj, odpocznij.
I tak nie dasz rady wszystkiego sam... Czy sama.
Ufff.
Mi to pomaga.
#silawyzsza #bog #natura #wszechswiat #kontrola #pusc #spokoj #relaks #radosc #fundacjaporta  #rodzicielstwozastępcze  #rodzinazastepcza  #wyzwaniekfs  #kobiecafotoszkoła #uff